Ik vraag klanten altijd naar hun ervaring met mijn bedrijf. Een aantal van hen heeft dat opgeschreven en naar mij opgestuurd. Ik ben erg blij met deze reacties, omdat tevreden klanten voor mij het bewijs zijn dat ik het goed doe.
Hieronder vind u een aantal van deze ervaringen.


 

Ik was uitgekeken op mijn toilet op de begane grond en wilde eigenlijk andere tegels op de wanden en op de vloer. Het liefste had ik ook zo een hangend toilet, maar daar had ik niet de ruimte voor.

Rob de Graaf, van UwDroomOnzeKlus.nl, is bij mij langsgekomen en samen hebben wij de verschillende mogelijkheden besproken. Terwijl ik dacht dat de ruimte te klein was voor een hangend toilet kwam Rob met het voorstel om het zogenaamde inbouwreservoir in de bestaande muur weg te werken. Dit kon omdat achter deze muur mijn trapkast zit waar ik mijn boodschappen bewaar. 
In eerste instantie heb ik om dat idee gelachen. Toch wilde ik erg graag zo een hangend toilet. Dus: laten wij het maar doen.

Zij zijn aan de gang gegaan en op een gegeven moment kon je via het toilet naar de trapkast en omgekeerd. Toch wel een raar idee dat wanneer je op het toilet zit je ook in de proviandkast zit.

Nu de klus klaar is ben ik erg blij dat Rob met dat idee gekomen is omdat ik nu een schitterend toilet heb met mooie moderne tegels, een hoekfontein (ook weer om ruimte te besparen) en een hangend toilet. In de proviandkast zit een kleine uitbouw ter grootte van het reservoir en slechts zes centimeter diep. Daar merk ik helemaal niets van, ik kan nog steeds al mijn boodschappen kwijt.
Het is inmiddels al weer een aantal maanden geleden dat de klus is uitgevoerd, maar nog elke keer als ik naar het toilet ga zit ik met trots om mij heen te kijken.

Na deze goede ervaring met UwDroomOnzeKlus.nl wil ik ook mijn badkamer gaan aanpakken. Ik wil dat er een stuk bij aangeplakt wordt en dat er nieuwe tegels en sanitair geplaatst worden.
Ik kan niet wachten tot het af is.


 

Zowel op de slaapkamer als op de zolderkamer loopt het plafond schuin. Het stuk waar je niet meer kunt staan is in het verleden dichtgetimmerd met daarin een luik om er toch achter te kunnen komen. Wij gebruikten die ruimtes voor opslag van spullen die wij niet zo vaak nodig hadden. 
Dat is wat verandert. Steeds vaker moeten wij achter die schotten zijn en is de doorgang niet echt comfortabel.
Nu hadden wij gehoord over een klussenbedrijf dat met je meedenkt en het vervolgens netjes uitvoert.
Zij zijn langs geweest en hadden een aantal goede ideeën.

  • De radiator voor het schot wordt verplaatst naar een vaste wand.

  • De schotten worden vervangen door mooie schuifdeuren die op kogellagers lopen en daardoor licht te verplaatsen zijn.

  • De vloer wordt voorzien van laminaat, dus weg met dat kale beton.

  • Er wordt verlichting gemaakt waardoor het niet meer zo'n donker hok is, de zaklamp is dan ook niet meer nodig.

De klus is inmiddels uitgevoerd, en wij moeten zeggen: het voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wij gebruiken deze ruimtes nu dagelijks.


 

Enige tijd geleden heb ik bij mij in huis een radiator laten plaatsen in een portaal (ruimte tussen keuken en garage). De bestaande oude leiding loopt onder het huis in de kruipruimte. De monteur heeft toen besloten om in de kelder nieuwe leidingen te trekken.

Deze klus is op een zeer professionele manier geklaard.

Terwijl de monteur bezig was bekeek hij de situatie in ons huis, dat 35 jaar geleden gebouwd is. Hij adviseerde ons, gezien onze leeftijd, de badkamer en het sanitair te renoveren en aan te passen.

Hij heeft toen een offerte gemaakt en wij zelf hebben de materialen, zoals tegels, douchecabine, wastafel, radiator en ander sanitair uitgezocht.

Hij is begonnen met de toiletruimte. De betegelde muren en het plafond met schrootjes moesten worden gesloopt. De oude toiletpot met daldrukker werd ook verwijderd. Hiervoor in de plaats is een inbouwreservoir geplaatst met vrijhangend toilet op seniorenhoogte. Ook in deze ruimte moest een radiator worden geplaatst en van nieuwe leidingen worden voorzien, zo ook het fonteintje. Het plafond werd voorzien van gipsplaat en daarna wit gesausd. De muren en de vloer werden opnieuw betegeld. Van de te betegelen oppervlakten werden eerst plattegronden getekend, waardoor alles symmetrisch is betegeld. Keurig netjes. De verbindingen werden netjes met strips afgewerkt en aan het eind werden alle naden netjes afgekit. Prima vakwerk.

Daarna is de badkamer gerenoveerd.

Eerst werd de kolom, waarin de waterleidingen liepen voor het toilet, gesloopt. Zo ook de oude douchebak met schuifwanden.

Tijdens deze werkzaamheden was het natuurlijk niet mogelijk om te douchen, maar de monteur had een genieus idee. Hij maakte van een oude douchebak een douchecabine met latten en daarin dik doorschijnend plastic. Ook monteerde hij de mengkraan daarin en met aan- en afvoerslangen in een tijdelijk aangelegd afvoerputje.

Zo konden mijn man en ik tijdens de klus toch douchen. Deze douche was verplaatsbaar, dus kon steeds van plaats veranderen tijdens de werkzaamheden. Een prachtige oplossing.

Ook deze badkamer is keurig netjes betegeld, ook volgens van tevoren gemaakte plattegronden. Alle apparaten zijn ook weer netjes opgesteld. Alles in verhouding tot de ruimte.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze renovatie en genieten er elke dag van.

 


 

Ik heb de pech dat ik voor heel veel zaken allergie heb en daardoor geen vloerbedekking kan hebben. Nu zit ik in een huurwoning en dacht dat ik geen plavuizen in de woonkamer mocht hebben.
Ik had goede verhalen gehoord over UwDroomOnzeKlus.nl en heb ze eens gebeld om te horen of zij misschien een oplossing hadden. Die hadden zij, want het blijkt dat je tegenwoordig nogal wat mag met een huurwoning. Zij hebben contact opgenomen met de woningstichting en hebben groen licht gekregen om bij mij in de woonkamer plavuizen te leggen. Voorwaarde was wel dat het een neutrale kleur was en dat het goed gelegd moest worden. Ik hou van veel licht in de kamer en heb dan ook gekozen voor een lichte kleur.
Ik ben zelf een enorme Pietjeprecies en erg kritisch hoe men werk uitvoert. De vloer is erin gelegd, en ik moet zeggen: perfect. Ik kan hem fijn met water en zeep afnemen waardoor ik minder last heb van allergie.